info@lopolis.rs
065/610-50-36
064/014-54-34

Olly the Owl Pre-Junior


Serija je idealna za nastavnike koji žele da počnu sa opismenjavanjem učenika u najranijem uzrastu. Glavni likovi, sova Oli, dečak i devojčica Deni i Ejmi, vode učenike kroz zanimljive avanture. Pored deci poznatih bajki, udžbenik obiluje mnoštvom aktivnosti koje razvijaju prevashodno veštine slušanja i govora. Pisanje se uvodi postepeno, a postoji i mogućnost razvijanja i veštine čitanja. Serija obiluje CLIL sadržajima i širokim dijapazonom raznovrsnih vežbanja osmišljenih tako da kod mladih polaznika razviju krativnost i motiričke sposobnosti, a pažljivo birane teme u udžbeniku imaju za cilj da učenici još u ranom uzrastu steknu svest o etičkim vrednostima, kao što su poštovanje i saradnja sa drugima.
Udžbenik ima integrisanu radnu svesku u boji, a interaktivni točak na koricama dodatno podstiče decu da uvežbavaju slova i reči kroz igru – bilo samostalno ili sa drugarima i članovima porodice.

Komponente:
• Udžbeniik i radna sveska sa stikerima
• Interaktivni udžbenik (e-book)
• Priručnik za nastavnike sa udžbenikom, radnom sveskom (interleaved) sa dodatnim materijalima za fotokopiranje dostupan i u elektronskom formatu
• Audio CD
• Fleškartice

Prelistajte udžbenik